OBJAVITE

MuscleFreak

Offline

Kanton/Regija
Sarajevo
Lokacija
Novo Sarajevo
Adresa
Zmaja od Bosne 7-7a Importanne centar -1
Telefon
063 535 735, 033 590 419

O nama

Društvo Acro d.o.o. je specijalizirano za uvoz suplemenata za sportsku prehranu. Smješteni smo u Sarajevu u ulici Zmaja od Bosne 7-7a u Importane centru gdje se nalazi i naše maloprodajno mjesto, prodavnica Muscle Freak.

Vršimo vele i maloprodaju iskljičivo proizvoda koji su prošli najstrožije kontrole te za koje imamo čvrste dokaze da su 100% sigurni za Vaše i naše zdravlje. Shodno tome birali smo najkvalitenije i najbolje na svijetu te smo i odabrali nekoliko brendova koji su godinama u samom vrhu na svjetskom poretku. S ponosom možemo rači da je našem društvu povjereno generalno zastupništvo i distribucija Optimum Nutrition proizvoda. Optimum nutrition je brend koji godinama važi za najkvalitetniji i najuspješniji u čitavom svijetu. Samo na bodybuilding.com dugi niz godina nosi titulu No1 brenda. Pored Optimum Nutriton-a generalni uvoznici i distributeri smo za Musclepharm i Nutrex.

Na linku ispod uvjerit ćete se da Optimum Nutrition i Musclepharm zauzimaju prvo i drugo mjesto na najpopularnijem svjetskom bodybuilding web sajtu, dok je Nutrex trenutno na 20-om mjestu po popularnosti od ukupno 419 razlicith brendova. Bodybulding.com je najuspjesniji web sajt na svijetu i u njihovoj ponudi se nalazi jako mnogo razlicitih i sigurno kvalitetnih proizvoda od raznih proizvodjaca dok mi sa sigurnoscu možemo rači da je ono što se nalazi u našoj ponudi najbolje što trenutno možete dobiti na svijetu!

http://www.bodybuilding.com/store/popular-brands.html

Preporučujemo Vam da suplemente za sportsku prehranu kupujete isključivo od ovlaštenih uvoznika i njihovih distributera jer u protivnom svoje zdravlje izlažete mnogim opasnostima jer nikada ne znate šta se nalazi u pakovanjima koja kupite preko neta ili slično iako kutije izgledaju identično originalima.

Na linkovima ispod mozete uvidjeti da je isključivo naša firma Acro d.o.o. Generalni uvoznik i distributer za gore navedene brendove.

http://www.optimumnutrition.com/retailers.php
http://musclepharm.com/content/acro-doo
http://underground.nutrex.com/dealer_locator/int.asp

** BESPLATNA DOSTAVA **

Svi Vi koji obavite kupovinu proizvoda u vrijednosti večoj od 100 KM ne plačate dostavu. Naša firma ima ugovor sa najexpresnijom I najuspješnijom kompanijom za dostavu, kako u svijetu tako i kod nas, sa brzom poštom FedEx.
Vaše je da odaberete željene proizvode i napravite online narudžbu a naša briga je da to već sutra bude na Vašoj adresi i to besplatno!

** KOLIČINSKI POPUSTI **

Količinski popusti su slijedeci:

- Za kupovinu iznad 250 KM popust je 5%
- Za kupovinu iznad 500 KM popust je 10%
- Za kupovinu iznad 750 KM popust je 15%
- Za kupovinu iznad 1000 KM popust je 20%

Ukoliko ste vlasnik protein shopa, fitness centra, sportskog kluba ili slično i želite da ostvarite poslovnu saradnju sa nama, budite slobodni obratiti nam se na prodaja@optimumnutrition.ba

Bili bi Vam zahvalni ukoliko nam se obratite po pitanju prijedloga, sugestija, kritika ili bilo ćega drugog što bi moglo pozitivno uticati na naše poslovanje i bolji servis ka Vama. Dat ćemo sve od sebe da budemo samo bolji, profesionalniji i uslužniji prema Vama.

Acro d.o.o
Zmaja od Bosne 7-7a
71000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina
info (at) musclefreak.baPrikaži opcije